Černí andělé vezou body i ze Zlína

Černí andělé si přivezli dva body za vítězství i ze Zlína, vyhráli 32:27 (14:11), tentokrát se ale vítězství nerodilo lehce.

 

Ze začátku jsme měli poměrně dost neproměněných šancí, ale hráli jsme svou hru, hodně běhali a díky tomu jsme si dokázali vytvářet příležitosti. Ve chvílích, kdy jsme hráli naší házenou, se nám dařilo, fungovala nám obrana i rychlé protiútoky, ze kterých jsme dávali branky. Bohužel jsme se v zápase několikrát přizpůsobili hře Zlína a díky tomu se nám nepodařilo se výrazněji odpoutat,“ uvedl po utkání trenér Černých andělů Adrian Struzik.

 

Soupeř podle trenéra podal velmi dobrý výkon, problémy mosteckým házenkářkám dělal jeho pivot. Nakonec ale utkání, ve kterém padlo poměrně dost branek, dotáhli Černí andělé do vítězného konce. „Celkově jsem rád za výhru, ale úplně spokojený s naším výkonem nejsem. Musíme udržet koncentraci po celou dobu zápasu a nesmíme si nechat vnutit styl hry soupeře. Silově i rychlostně jsme na tom dobře a pokud budeme hrát to, co nám jde nejlépe a co trénujeme, nebudeme mít problém. To nám myslím toto utkání jasně ukázalo,“ uzavřel trenér.

Jan Pimper