Mostecké házenkářky čeká ve středu semifinále Českého poháru v Kynžvartu

Černí andělé už ve středu opět vyběhnou na palubovku, tentokrát ale míří na západ Čech, kde je čeká semifinále Českého poháru proti Kynžvartu.

 

Naším cílem nejen v tomto utkání je zlepšit hru v obraně. To je základ, kterému se věnujeme a jinak dál pokračujeme v nastaveném režimu. Je to sice složité, ale věřím, že to zvládneme. Středeční zápas proti Kynžvartu je trochu specifický, protože se bude rozhodovat o tom, kdo si zahraje finále poháru. Bude na nás trochu větší tíha zodpovědnosti, ale máme zkušený tým, který podobné střetnutí nehraje poprvé. Rozhodovat bude určitě obrana a bojovnost. Já ale našim hráčkám věřím, druhý poločas utkání Ligy mistryň ve Slovinsku nám ukázal, že i proti velmi těžkým soupeřům dokážeme zahrát a od toho se musíme odrazit,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Jiří Hanus.

Na přípravu mají Černí andělé opět jen minimum času. Vzhledem k tomu, že se z Lublaně vrátili v pondělí nad ránem, měli v pondělí jen lehký kondiční trénink s Ondřejem Václavkem, v úterý už tým trénoval standardně.

Semifinále českého poháru v házené žen se hraje ve středu 25. ledna od 18:00 hodin v Kynžvartu.  

 

Jan Pimper