Černé anděly čeká po reprezentační pauze MOL ligové utkání v Olomouci

Po reprezentační pauze už je tým Černých andělů opět kompletní a připravuje se na další MOL ligové utkání, které jej čeká v sobotu v Olomouci.

 

V tomto týdnu jsme se už setkali v kompletní sestavě, z reprezentačního srazu se nám vrátily všechny hráčky v pořádku a nyní se nám opět rozběhla standardní příprava s tím, že jsme změnili některé věci jak v obraně, tak v útoku, respektive se snažíme upravit herní projev s ohledem na naše možnosti. Nyní se budeme snažit zjišťovat, jak na tom kdo je, ať už zdravotně, nebo co se týče formy a hodláme se věnovat opakování útočných i obranných systémů,“ naznačil trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

 

Mostecké házenkářky to v sobotu rozhodně nebudou mít lehké, v posledním vzájemném duelu na domácí palubovce se Olomoučankám v listopadu podařilo uhrát remízu. „Myslím, že nás v Olomouci bude čekat nátlaková házená s rychlým přechodem, takže nás čeká náročný zápas, především co se týče fyzické kondice. Pro nás bude nyní potřeba, aby si všechno správně sedlo. V posledních zápasech nám vždy něco nevyšlo, ať už obrana, přechodová fáze, dělali jsme technické chyby. Jsem ale přesvědčený o tom, že pokud každý podá na hřišti maximální výkon, jsme tým, který může vyhrávat kdekoli,“ doplnil druhý z mosteckých trenérů Jiří Hanus.

 

Olomouc patří mezi silné týmy, to už letos ukázala a my musíme zahrát určitě lépe, než jsme zahráli doma proti Dunajské Stredě. Sobotní utkání je pro nás důležité, protože se chceme před play off udržet na prvním místě mezi českými týmy MOL ligy,“ uzavřel Jiří Tancoš.

 

Zápas DHK Zora Olomouc proti DHK Baník Most se hraje v sobotu 11. března od 17:30 hodin.

Jan Pimper